Daily Current Affairs Quiz: 4 April 2022

Spread the love

Are you looking for a dose of daily current affairs quiz? Then look no further! Here at Testbook, we provide you with a daily current affairs quiz with questions from all across the spectrum of current affairs. Whether it is national or international news, we’ve got you covered!

Not only is this quiz a great way to keep up with the latest news, but it is also a great way to prepare for competitive exams. So, what are you waiting for? Start taking it.

These Are The Daily Current Affairs Quiz

1. Who has become the new CEO of “FedEx”?

Ans: Raj Subramaniam

2. Recently Robert Abela has been Swarn in as the PM of which country?

Ans: Malta

3. Which country has signed an agreement on a security corporation with Solomon island?

Ans: China

4. Who has been appointed as the commissioner of the Premier Handball League?

Ans: Rajeev Khanna

5. Who has been appointed as the president of ASSOCHAM?

Ans: Sumant Sinha

6. Which state has signed an agreement to resolve the 50 years old dispute?

Ans: Meghalaya

7. Who has recently received the TIME100 impact award for mental awareness?

Ans: Deepika Padukone

8. Who has received the Outstanding Leadership Award 2022?

Ans: Seema Rekha

9. India has recently signed an economic cooperation and trade agreement (ECTA) with which country?

Ans: Australia

10. The Unified Payments Interface (UPI) system crossed which milestone in terms of volume?

Ans: 500 crore

11. Which city hosted the ‘Global Collaboration Advanced Vaccinology Training’ Meeting?

Ans: Geneva

12. ‘Sajibu Nongma Panba’ is a traditional festival of which Indian state?

Ans: Manipur

Very Important Links –

This is the best website for daily current affairs and gk 2022. Turn on our post notification so that we can keep you up to date.

Leave a Comment